Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Last van piepen?

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D komen.

Geventileerde remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGBMWSKODAMERCEDES-BENZ.

Producten