Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bus (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7EC)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bus (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7EC)

Geventileerde remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bus (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7EC) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Producten