FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen.

Last van piepen?

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSLDVVW VOLKSWAGEN. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Een schijf en blok is een combinatie. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9442.11
104,86
275,94
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.9582.11
82,67
223,42
incl. BTW