Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bestelwagen (SGA, SGH, SHA, SHH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bestelwagen (SGA, SGH, SHA, SHH)

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDPEUGEOTTESLA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bestelwagen (SGA, SGH, SHA, SHH), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Remschijven voor uw auto

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Last van piepen?

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.