Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Open laadbak/ Chassis (SFD, SFE, SFL, SFZ, SJ

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Open laadbak/ Chassis (SFD, SFE, SFL, SFZ, SJ

Last van piepen?

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Geventileerde remschijven

De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Open laadbak/ Chassis (SFD, SFE, SFL, SFZ, SJ

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.