Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN UP (121, 122, BL1, BL2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven VW VOLKSWAGEN UP (121, 122, BL1, BL2)

Geventileerde remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN UP (121, 122, BL1, BL2) past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Last van piepen?

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B975.11
100,65
258,07
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.B975.11
100,65
258,07
incl. BTW