Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN VENTO (1H2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN VENTO (1H2)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN VENTO (1H2)

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Last van piepen?

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Geventileerde remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Producten