FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remschoen zelf monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen monteren auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFLDVTOYOTAMITSUBISHISUZUKI. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.