Facebook

Remschoenen CADILLAC FLEETWOOD Sedan

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1992 tot 09.1994
138
188
Sedan
Vanaf 10.1994 tot 09.1997
194
264
Sedan

Remschoenen CADILLAC FLEETWOOD Sedan

Remschoenen CADILLAC FLEETWOOD Sedan bestellen

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Remschoenset monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit.

Remschoenen als handrem

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.