FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CHEVROLET

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschoenen zelf demonteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenen monteren auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEAUDIMITSUBISHIFORDCHRYSLER. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.