Facebook

Remschoenen DS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen DS

Remschoenen DS bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remschoenset monteren

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSHONDAMITSUBISHI. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Remschoenen als handrem

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.