Facebook

Remschoenen LAMBORGHINI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen LAMBORGHINI

Remschoenen als handrem

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAMBORGHINI. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen.

Remschoenset monteren

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remschoenen auto bestellen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSUBARUHONDA. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.