FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LAND ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoen zelf monteren

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en MisterCash Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remschoenen monteren auto

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit.