FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MERCEDES-BENZ

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDODGEKIADAFSKODASUZUKI.

Remschoen zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoenen monteren auto

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.