Facebook

Remschoenen MERCEDES-BENZ

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model MERCEDES-BENZ

Remschoenen MERCEDES-BENZ

Remschoenen als handrem

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILINCOLNBMWCITROENPONTIACAUDI. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoenen MERCEDES-BENZ bestellen

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remschoenset monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9041
28,34
64,41
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8958
59,05
168,71
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0773Q
11,08
29,17
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0715Q
22,93
65,51
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0773Q
11,08
29,17
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9041
28,34
64,41
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.