Facebook

Remschoenen MINI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen MINI

Remschoenen als handrem

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSMINICADILLACBMWDACIA.

Remschoenen auto bestellen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoenset monteren

Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.