FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MINI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoenen monteren MINI

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remschoenen zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIINFINITIGMCMASERATICITROEN. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..