Facebook

Remschoenen MITSUBISHI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model MITSUBISHI?

Remschoenen MITSUBISHI

Remschoenset monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.

Remschoenen MITSUBISHI bestellen

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remschoenen als handrem

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8667
27,76
52,37
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9088
35,77
66,24
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0788Q
10,89
19,80
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0760Q
19,53
33,67
incl. BTW