FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MITSUBISHI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren MITSUBISHI

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen zelf demonteren

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoen zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.