Facebook

Remschoenen OLDSMOBILE NINETY-EIGHT Sedan

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschoenen OLDSMOBILE NINETY-EIGHT Sedan

Remschoenen als handrem

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANKIALINCOLNMAZDA.

Remschoenen OLDSMOBILE NINETY-EIGHT Sedan bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OLDSMOBILE.

Remschoenset monteren

Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!