Facebook

Remschoenen SAAB 95 Station Wagon

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.1965 tot 12.1975
48
65
Stationwagen
01.1976 tot 08.1977
46
63
Stationwagen
09.1977 tot 12.1978
50
68
Stationwagen

Remschoenen SAAB 95 Station Wagon

Remschoenen SAAB 95 Station Wagon bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Elke SAAB heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSLINCOLNLANCIA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenset monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.