FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SSANGYONG

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIOLDSMOBILEBMWHYUNDAI. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remschoenen zelf demonteren

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remschoenen monteren SSANGYONG

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.