Facebook

Remschoenen TESLA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen TESLA

Remschoenset monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de TESLA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen als handrem

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGELAND ROVERLADAASTON MARTINMITSUBISHI. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenen auto bestellen

De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.