Facebook

Remschoenen VW VOLKSWAGEN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen VW VOLKSWAGEN

Remschoenen als handrem

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remschoenen auto bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Remschoenset monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.