FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VW VOLKSWAGEN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren VW VOLKSWAGEN

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remschoenen zelf demonteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen.

Remschoen zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.