FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen ALFA ROMEO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOSUZUKILAMBORGHINI.

Remslang bestellen voor uw auto

Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remslang demonteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.