Facebook

Remslangen ASTON MARTIN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model ASTON MARTIN

Remslangen ASTON MARTIN

Remslang monteren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remslang bestellen voor uw ASTON MARTIN

Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

De juiste remslang vinden

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.