Facebook

Remslangen DS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen DS

De juiste remslang vinden

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Elke DS heeft een eigen VIN-nummer. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en overboeking

Remslang monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABMWDODGESEATHONDA. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang bestellen voor uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.