FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen FERRARI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslang demonteren

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remslang bestellen voor uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.