Facebook

Remslangen FERRARI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen FERRARI

De juiste remslang vinden

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remslang monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FERRARI. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslang bestellen voor uw auto

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.