Facebook

Remslangen GMC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen GMC

Remslang monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De juiste remslang vinden

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw GMC. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.