FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen GMC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost.

Remslangen en remvloeistoffen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACISUZUPORSCHESAABMERCEDES-BENZ. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring.

Remslang bestellen voor uw GMC

De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.