FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LAMBORGHINI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUVAUXHALLMASERATIDODGE. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de LAMBORGHINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ABS, Pagid, Zimmermann, Brembo en Bendix Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.