Facebook

Remslangen LAND ROVER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model LAND ROVER

Remslangen LAND ROVER

De juiste remslang vinden

Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remslang bestellen voor uw LAND ROVER

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINILOTUSALFA ROMEO. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken.

Remslang monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5868
19,44
44,19
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6207
13,41
35,28
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5867
13,82
37,35
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3469
15,96
44,33
incl. BTW

Remslang achterzijde, rechts
Artikelnr: SL 5077
30,72
83,03
incl. BTW

Remslang achterzijde, links
Artikelnr: SL 5076
30,72
83,03
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3498
16,52
39,33
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3447
15,96
43,13
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5081
21,74
58,77
incl. BTW

Remslang midden
Artikelnr: SL 3449
15,96
36,27
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.