FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LAND ROVER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslang bestellen voor uw LAND ROVER

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLEXUSHYUNDAIDAIMLERTOYOTA. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken.