Facebook

Remslangen MASERATI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen MASERATI

Remslang bestellen voor uw MASERATI

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

De juiste remslang vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang monteren

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAEWOOLEXUSMERCEDES-BENZ. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.