FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MASERATI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslang demonteren

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAISUZUROVERBEDFORD.