Facebook

Remslangen OLDSMOBILE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen OLDSMOBILE

Remslang monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

De juiste remslang vinden

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAFOLDSMOBILELOTUSDAIHATSU. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remslang bestellen voor uw OLDSMOBILE

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.