Facebook

Remslangen PLYMOUTH BREEZE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.1995 tot 04.2001
98
133
Sedan
12.1995 tot 04.2001
103
140
Sedan

Remslangen PLYMOUTH BREEZE

De juiste remslang vinden

Elke PLYMOUTH BREEZE heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PLYMOUTH komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remslang monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remslang bestellen voor uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.