Facebook

Remslangen SMART FORTWO Cabrio

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2004 tot 12.2006
45
61
Cabriolet
Vanaf 01.2004 tot 12.2006
55
75
Cabriolet
Vanaf 01.2004 tot 01.2007
45
61
Cabriolet
Vanaf 01.2004 tot 01.2007
55
75
Cabriolet
Vanaf 01.2004 tot 01.2007
30
41
Cabriolet

Remslangen SMART FORTWO Cabrio

Remslang bestellen voor uw SMART FORTWO Cabrio

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang monteren

Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De juiste remslang vinden

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDSMINIHYUNDAI. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.