Facebook

Remslangen SMART FORTWO Coupé

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2009 tot heden
40
54
Coupé
Vanaf 01.2007 tot heden
33
45
Coupé
Vanaf 01.2007 tot heden
45
61
Coupé
Vanaf 01.2007 tot heden
52
71
Coupé

Remslangen SMART FORTWO Coupé

De juiste remslang vinden

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remslang bestellen voor uw SMART FORTWO Coupé

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang monteren

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.