Facebook

Remslangen SSANGYONG ACTYON I

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2007 tot 06.2013
100
136
SUV
Vanaf 11.2005 tot heden
104
141
SUV
Vanaf 11.2006 tot heden
110
150
SUV
Vanaf 11.2006 tot heden
110
150
SUV

Remslangen SSANGYONG ACTYON I

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG ACTYON I

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking en Creditcard

De juiste remslang vinden

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslang monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.