Facebook

Remslangen SSANGYONG ACTYON SPORTS I

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2007 tot heden
104
141
Pick-up
Vanaf 09.2011 tot heden
110
150
Pick-up
Vanaf 09.2011 tot heden
110
150
Pick-up

Remslangen SSANGYONG ACTYON SPORTS I

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG ACTYON SPORTS I

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

De juiste remslang vinden

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remslang monteren

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.