Facebook

Remslangen SSANGYONG KORANDO FAMILY

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1993 tot 05.1997
51
69
Terreinwagen gesloten
Vanaf 06.1993 tot 05.1997
58
79
Terreinwagen gesloten

Remslangen SSANGYONG KORANDO FAMILY

De juiste remslang vinden

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG KORANDO FAMILY

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Pagid, Textar, TRW, Rofren, Zimmermann, Bendix, Lucas, ATE, Jurid, Brembo en Bosch Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remslang monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.