Facebook

Remslangen TESLA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model TESLA

Remslangen TESLA

Remslang bestellen voor uw TESLA

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remslang monteren

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

De juiste remslang vinden

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.