Facebook

Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslang monteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

De juiste remslang vinden

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remslang bestellen voor uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay en iDeal Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.