FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels ALFA ROMEO

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw ALFA ROMEO

Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLINCOLNAUDIFORD. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remtrommels zelf demonteren

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.

Remtrommels met wiellagers

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.