FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels CHEVROLET

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen.

Remtrommel voor uw auto

Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren.

Remtrommels met wiellagers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPFIATIVECOLEXUS. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht.