Remtrommels DAEWOO DAMAS Bestelwagen

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1991 tot heden
29
39
Bestelwagen

Remtrommel voor uw DAEWOO DAMAS Bestelwagen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen.

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remtrommels zelf demonteren

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, ATE, Bendix, Lucas, ABS en Pagid Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.