Facebook

Remtrommels DAEWOO KALOS Sedan

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2003 tot 12-2004
69
94
Sedan
11-2002 tot 12-2004
61
83
Sedan
11-2002 tot 12-2004
62
84
Sedan

Remtrommels DAEWOO KALOS Sedan

Remtrommels voor uw DAEWOO KALOS Sedan bestellen

Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Werking van de remtrommel

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remtrommels met wiellagers

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto.