Remtrommels DAEWOO KALOS Sedan (KLAS)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remtrommels met wiellagers

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder.

Remtrommels zelf demonteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Wij controleren altijd bij de DAEWOO KALOS Sedan (KLAS) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remtrommel voor uw DAEWOO

Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEDAIHATSUFORDIVECOMERCEDES-BENZCADILLAC. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.