Remtrommels DAEWOO NUBIRA Stationwagen (J150)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1999 tot heden
78
106
Stationwagen

Remtrommels zelf demonteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO NUBIRA Stationwagen (J150) past. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.

Remtrommels met wiellagers

Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remtrommel voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDAEWOOMASERATIINFINITI. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen.