Facebook

Remtrommels ISUZU PICKUP

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.1989 tot 08.1996
84
114
Pick-up

Remtrommels ISUZU PICKUP

Remtrommels voor uw ISUZU PICKUP bestellen

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto.

Werking van de remtrommel

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELDAIHATSUIVECOFERRARI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remtrommels met wiellagers

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.