FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels MASERATI

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw MASERATI

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIRENAULTNISSANDACIADODGE. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remtrommels zelf demonteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.

Remtrommels met wiellagers

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.