FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels MERCEDES-BENZ

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen.

Remtrommels met wiellagers

Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remtrommel voor uw auto

Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSKODACITROENJEEP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.