Facebook

Remtrommels MITSUBISHI

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model MITSUBISHI

Remtrommels MITSUBISHI

Remtrommels met wiellagers

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Werking van de remtrommel

Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto.

Remtrommels voor uw auto bestellen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 3423-S
80,88
183,81
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2616-S
64,28
164,81
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2616-S
64,28
164,81
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2616-S
64,28
164,81
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 3423-S
80,88
183,81
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.