FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels MITSUBISHI

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto.

Remtrommels met wiellagers

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Remtrommel voor uw MITSUBISHI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLINCOLNSSANGYONGTOYOTADAIMLER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken.