FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels OLDSMOBILE

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Elke OLDSMOBILE heeft een eigen VIN-nummer. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remtrommels zelf demonteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABUICKLDVBMWAUDI. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Remtrommel voor uw auto

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken.