Facebook

Remtrommels OLDSMOBILE

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model OLDSMOBILE

Remtrommels OLDSMOBILE

Remtrommels voor uw OLDSMOBILE bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat.

Werking van de remtrommel

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash en PayPal

Remtrommels met wiellagers

Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.