Facebook

Remtrommels OLDSMOBILE OMEGA Sedan

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remtrommels OLDSMOBILE OMEGA Sedan

Werking van de remtrommel

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OLDSMOBILE OMEGA Sedan. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remtrommels met wiellagers

Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASEATSUBARUASTON MARTIN. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Remtrommels voor uw OLDSMOBILE bestellen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.