FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels VW VOLKSWAGEN

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKFORDRENAULTDAIMLERFERRARIDAIHATSU. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remtrommel voor uw VW VOLKSWAGEN

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remtrommels zelf demonteren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Brembo